U kunt de uitvouwbare pijltjes gebruiken om een idee te krijgen van onze menukaart.
We hebben ook wisselende gerechten die u kunt vinden in onze seizoenkaart. Voor afhalen en bezorgen kijkt u bij het kopje afhalen/bezorgen.
Koude voorgerechten
1. BROODPLANK
6,50
Met taponade, alioli en kruidenboter.
2. CARPACCIO TOSCANE
10,50
Fijngesneden carpaccio van gemarineerde ossenhaas.
3. CREMA DI MELANZANE
7,50
Crème van aubergine met gegrilde aubergine, ui en cherrytomaat.
4. VITELLO BONBONS
11
Een echte klassieker! Kalfsvlees met tonijnsaus.
Warme voorgerechten
8. GAMBERONI IN SALSA PICCANTE
10,50
Gebakken grote scampi's met pikante saus op basis van peterselie en knoflook.
9. FUNGHI ALLA CREMA
7,5
Gebakken champignons in roomsaus, met knoflook en kruiden.
10. BRUSCHETTE DI PAOLO
10
In de oven gebakken pizza punten met cherrytomaten, parmezaanse kaas en vinaigrette met rozemarijn.
11. GNOCCHI TARTUFO
10,50
Gevuld met gorgonzola, champignons, oesterzwammen en truffelolie.
Salades
55. INSALATA MISTA
6,5
Gemengde sla met komkommer, tomaten, olijven, rode ui en vinaigrette.
56. INSALATA AL TONNO
8,5
Rijk gevulde tonijnsalade met tomaten, ui, kappertjes en citroen.
57. INSALATA CAPRESE
7,5
Salade van tomaten, mozzarella, basilicum, oregano en extra vergine olijfolie.
58. INSALATA BURRATA
10,50
Rucola, cherrytomaten, gemixte zaden en balsamico dressing.
59. INSALATA FICO CON GORGONZOLA
10,5
Spinazie, gorgonzola, vijg, rode ui, en mandarijn dressing.
140. MAALTIJDSALADE
12,5
Rijk gevulde salade met kipfilet, diverse noten en vinaigrette.
Soepen
15. ZUPPA DI PESCE
9,5
Heerlijke vissoep met veel vis en verse tuinkruiden, iets pikant.
14. PASSATO DI POMODORO
5,5
Romige tomatensoep met basilicum.
Pasta's - Spaghetti, Tagliatelle, Penne of ''Tortellini 2,-+''
24. PASTA ALLA NAPOLETANA
9,5
Heerlijke tomatenbasilicumsaus.
25. PASTA AGLIO E OLIO
9,5
Het meest bekende en authentieke pasta recept van Italië, met knoflook, peterselie, olijfolie van de eerste persing en Spaanse peper.
26. PASTA RAGU'BOLOGNESE
13,50
Tomatensaus, ragout van rundergehakt en verse kruiden.
27. PASTA POLLO
14,50
Kipfilet in roomsaus met bosui en verse kruiden.
28. PASTA ALLA MARINARA
15
Tomatensaus, een diversiteit aan vis in een iets pikante saus.
29. PASTA FILETTO DI MANZO
17
Tomatensaus, roergebakken ossenhaas, cherrytomaat, verse daggroenten en peterselie.
30. PASTA SALMONE SPINACI
17
Tomatenroomsaus, verse zalm, spinazie en champignons.
31. PASTA TARTUFO NERO
15
Champignons, oesterzwammen, zwarte truffelpasta, bosui, knoflook en truffelolie.
32. PASTA ALLA PAOLO
15
Specialiteit van het huis! Met roomsaus, garnalen, tonijn en peterselie.
33. PASTA PESTO PARMIGIANO
14,50
Saus op basis van pesto en parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en basilicum.
34. PASTA CARBONARA
15
Roomsaus, spek, ei en parmezaanse kaas.
35. PASTA CARBONARA SPECIALE
16
Roomsaus, gebakken parmaham, ei, parmezaanse kaas en peterselie.
40. PASTA UMBRIA
16
Spinazie, peterselie, basilicum, doperwten, mozzarella, parmezaan, pecorino, room en knoflook.
41. PASTA ARRABIATA
14,5
Cherrytomaat, ui, chili vlokken, tomatensaus en basilicum.
42. PASTA GAMBERONI IN SALSA
16
Gebakken scampi's met pikante saus op basis van peterselie, knoflook en room.
43. PASTA VIOLA
15
Aubergine, oesterzwammen, bosui en pepersaus. (Tip: add on kip 2,-)
Ovengerechten
47. MELANZANE
15
Aubergine uit de oven met verse tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas.
48. LASAGNE AL RAGU
13,50
Tomatensaus met rundergehakt, kaas en bechamelsaus.
49. LASAGNE SALMONE E GAMBERI
16
Verse zalm, garnalen en verse kruiden.
50. LASAGNE CON SPINACCI
14
Kaas, ham, spinazie en bolognesesaus.
51. CANNELONI VERDI VEGETARIANE
12,50
Pastarolletjes gevuld met verse roomkaas en spinazie.
52. LASAGNE RAGU E FUNGHI MISTI
14,5
Rundergehaktsaus, kaas, champignons en oesterzwammen.
Pizze Italiane Autentiche
67. AFFETATI MISTI D'ITALIA
17
Tomatensaus, kaas, rode ui, rucola, een verscheidenheid aan Italiaanse vleeswaren. o.a. spinata romana, toscaanse salami en bresaola.
71. PINOLI
15
Tomatensaus, kaas, rucola, mozzarella, pijnboompitten, cherrytomaten en balsamico als dressing.